Her er februar-nyhetene fra Mills

Nye påleggssalater fra Delikat, et nytt tilskudd til smør- og margarinhylla og ferske, økologiske sauser. Her er årets matnyheter fra Mills!

Den største nyheten fra Mills i februar kommer i smør- og margarinhylla – Olivero.

  Olivero kombinerer sunnheten fra olivenolje med den gode smørsmaken, og svarer godt på behovet for å kunne nyte litt ekstra god smak, uten å gå på bekostning av å leve sunt i hverdagen, sier merkevaredirektør i Mills, Lars Marius Lauten. Olivero kommer som begervariant til brødskiva, og flytende, til steking og baking.

Delikat kommer med to nye påleggssalater – Delikat Crabsticksalat, og Delikat Tunfisksalat. Crabsticksalaten er en klassisk variant med majones, sitron og dill, og tunfisksalaten kommer med egg og majones, pepper, rødløk og kapers. Den er rik på protein og er laget med en magrere base enn de andre salatene.

Mills kommer med en ny leverpostei – Mills mager, som er grov på konsistens og rik på smak. Med 9% fett, 145 kcal pr 100 g og rikt jerninnhold er den et sunt alternativ som smaker skikkelig godt.

Mills relanserer også Ekstra røkt kaviar. Denne får markedets største rogninnhold, med 61% rogn.

Så kommer det ny kork på superhelten Mills majones – større kork, som er lettere å håndtere og todelt slik at du kan variere mellom tynn og tykkere stripe majones på brødskiva.

Lohmanders – kongen av fersk saus – kommer med to nye økologiske varianter – økologisk aioli, og økologisk bernaise. Sausene kan spises rett fra begeret, eller varmes lett.

Mills legger helsemyndighetene sine kostholdsanbefalinger til grunn for produktutviklingen, med særlig fokus på å bidra til redusert inntaket av mettet fett i befolkningen og mindre salt i produktene. De siste ti årene er saltforbruket redusert med over 100 tonn.