Mills lanserer Plantemajones!

70 år etter at ikoniske Mills majones så dagens lys, kommer den grønne lillesøsteren ut i butikk. Den inneholder en spennende ingrediens!

Nå lanseres Mills Plantemajones. Det er et grønt alternativ tilpasset veganere og alle andre som ønsker mer plantebasert mat.  

– Vi er veldig spente før lanseringen av Mills Plantemajones. Hos nykommeren er eggeplommene erstattet av kikert-lake for å få den gode konsistensen. Vi bruker store mengder kikerter i Plantego’-påleggene våre og det er flott å kunne ta i bruk laken også, sier produktsjef Marianne Braastad i Mills.  

I likhet med de tradisjonelle majonesproduktene ekte og lett har Mills Plantemajones en høy andel umettet fett, og passer derfor godt inn i et hjertevennlig kosthold. Bruksområdene vil også være de samme.  

– Plantemajonesen passer godt både på brødskiva, til reker og skalldyr, og som dressing eller i potetsalat. Den har scoret svært bra i smakstester, sier Braastad.  

Hun påpeker at Mills tradisjonelle majones og remulade inneholder kun norske eggeplommer fra frittgående høner. 

– Samtidig vet vi at flere ønsker grønne alternativer i butikken, for å spise både sunnere og mer klimavennlig. 

Plantemajonesen blir klimanøytralt produsert ved Mills-fabrikkene i Drammen og Fredrikstad. I første omgang blir den å finne i Rema-butikkene.

Mills Plantemajones