Mills satser ytterligere på bærekraft og ernæring: Lanserer nye produkter og ny merkevare

Mills viderefører tradisjonen med grønne og plantebaserte alternativer, og lanserer nå fire nye produkter, samt en helt ny produktkategori.

Nordmenn etterspør i stadig større grad produkter som gjør det enklere å spise grønnere og mer variert. «Sunt og godt» er en av de største driverne når vi velger varer i butikkhylla. Mills følger opp disse forbrukertrendene, når sesongens produktnyheter nå slippes i midten av februar.
Mills ønsker å tilby matvarer som både er bra for oss som forbrukere og for planeten. Derfor har plantebaserte produkter også lenge vært kjernen i produksjonen.

Marte Byfuglien

Spis med god samvittighet

– Med våre nyeste lanseringer øker vi andelen grønnsaker og de sunne planteoljene, for å gjøre det enklere for oss som forbrukere å ta varierte valg. Planteoljer har et høyt innhold av umettet fett som er det fettet det er anbefalt for oss å bytte til i kostholdet. Produksjonen krever også langt mindre landbruksressurser, så her kan man spise med god samvittighet, sier Helse- og ernæringssjef i Mills, Marte Gjeitung Byfuglien.

 

I tillegg til en helt ny serie plantebaserte alternativer, som starter med et smørbart alternativ til både brødskive og steking, kan Mills friste med nyheter innenfor grønnere middagstilbehør, en leverpostei med 30 % rødbeter og ny Olivero til steking og baking.

 

Olivero steke og bake

Olivero Steke og Bake: Smøremyk kombinasjon

Dette er det perfekte produktet for deg som ønsker den gode smørsmaken kombinert med sunnheten fra olivenolje. Kan brukes til steking, baking og matlaging. Kommer i pakning på 400 g og produseres hos Mills i Fredrikstad.

plantego

Plantego´: Helt ny merkevare

Mills lanserer nå den helt nye merkevaren, Plantego´. Først ut i serien er produktet Plantego´ økologisk, et smørbart plantefett som er 100 % plantebasert og økologisk. Laget av økologiske planteoljer. Godt egnet til brødskiva, men kan også brukes til steking og baking. Kommer i 240g beger. Produseres hos Mills i Fredrikstad.

Delikat Grønnere middag Rødbet og Havre

Delikat Havre & Rødbete: Grønnere Middag

Delikat Havre & Rødbete er en nyhet fra Delikat i serien Grønnere Middag. Dette er fiks ferdig middagstilbehør som kan nytes kald eller varm, og passer til både kjøtt og fisk. Den kuttede havren gir en nøtteaktig smak og god tyggemotstand. Laget av kuttet havre, 48 % grønnsaker, rapsolje, salt og pepper. Produseres hos Mills i Drammen.

Mills ovnsbakte postei med rødbete

Mills Rødbete: Leverpostei med rødbete

Den helt nye leverposteien fra Mills inneholder, som den første leverposteien i Norge, hele 30 % rødbete. Postei og rødbete er en kjent og foretrukket kombinasjon for mange, og her kommer de ferdig blandet. En smaksrik måte å få litt mer grønnsaker også på brødskiva. Laget av 30 % rødbete, 20% svinelever, rapsolje og krydder. Produsert hos Mills i Drammen

For mer informasjon, kontakt:

Hege S. Rognlien, informasjonssjef Mills, tlf. 90 400 430