Alt om margarin

Her finner du svar på alle spørsmål du noen sinne har hatt om brødskiven, baksten og stekepannens bestevenn. Her finner du alt fra hvorfor kjerneingrediensen rapsolje er svært helsegunstig og god, hvorfor noen margariner inneholder en liten del eksotisk sheaolje, hva norske helsemyndigheter mener om margarin, til hvorfor margarin er en miljøgunstig matvare - og mye annet.

Margarin er uten palmeolje eller transfett

Miljø og bærekraft

Margarinen vi nordmenn bruker i stekepannen, i baksten og på brødskiven er både miljøvennlig og en bærekraftig matvare. Her finner du artikler som forklarer hvorfor margarin har en gunstig miljøprofil, og hvordan ingredienser som brukes i enkelte margariner forholder seg til klima- og bærekraftspørsmål.

Les mer
Margarin miljøvennlig

Ingredienser og hvordan margarin blir til

På denne siden finner du alt du bør vite om innholdet i margarin, og hvor enkelt og trygt margarin lages. I tillegg finner du svaret på hvorfor hovedingrediensen rapsolje er god og helsegunstig, og en kort artikkel om forskjellen på kjøkkenrivalene smør og margarin.

Les mer
Margarin naturlig

Sunnhet og helse

Margarin er rik på helsegunstig, umettet fett, og inneholder også en rekke andre gode næringsstoffer. Her finner du svar på de fleste spørsmål når det gjelder innholdet i margarin og hvordan disse ingrediensene påvirker helsen.

Les mer