Enkle middagstips

Tips og inspirasjon til enkle, smakfulle middager som går raskt å lage.

Appelsinkylling med bønnesalat

Derfor bør vi spise mer belgfrukter

Er bønner, linser og erter en del av ditt daglige kosthold? Ernæringsfysiologen forteller hvorfor belgfrukter bør få en større plass på tallerkenen din.

Tre middager med bønner og linser

Tre raske middager med bønner og linser

Bønner, linser og erter er god, sunn, mettende og rimelig mat, men noe vi tradisjonelt ikke har brukt mye av i norsk kosthold. Grønnere Middag en serie middagstilbehør som gjør det enklere å spise mer av disse ingrediensene i hverdagen. Her har du tre lettvinte og smakfulle middager med belgfrukter i ulike varianter.

Fargerike salatbowls fra Delikat

To fargerike salat bowls på 15 minutter

Frisk opp måltidet med gode råvarer og spennende smaker uten å bruke mer tid. De fristende salatene fra Grønnere Middag hjelper deg å lage mettende og god mat som er rask å lage. Her er forslag til to fargerike salat «bowls», skåler fylt med godsaker som passer like godt i lunsjboksen som til middag i en travel hverdag.

Bilde med tre forskjellige wraps

Tre enkle oppskrifter på wraps

Wraps er et godt utgangspunkt for noe raskt og enkelt til middag. Kombiner kjøtt eller grønnsaker med de fiks ferdige tilbehørssalatene fra Delikat og vips så har du middagen klar. Topp de for eksempel med en dæsj majones eller crème fraîche om du ønsker ekstra smak, eller litt salat om du vil ha mer grønt.

Tre raske salater til lunsj - samlebilde

Tre raske salater til lunsj

Med Grønnere Middag-salatene fra Delikat får du på en enkel og rask måte tilført mettende ingredienser med friske smaker, og du trenger ikke å bruke mye tid på oppkutting av grønnsaker. Her får du tre raske og enkle salater som egner seg godt til lunsjmatboksen.

Jordbærsalat med bygg og linser

Tre enkle og smakfulle sommersalater

Her får du tre sommerlige salater som passer like godt til lunsj som til middag, og som enkelt lages på under 15 minutter. Med Grønnere Middag-salatene fra Delikat får du enkelt tilsatt mettende og næringsrike bønner, oliven, bygg og linser, med en fiks ferdig dressing som gir fantastisk smak til salatene.

Kremet gulrotsuppe med bygg og linser, bacon og parmesan

Tre oppskrifter på fyldig og rask suppe som metter

Med middagssalatene fra Delikat går det enkelt og raskt å lage smakfulle og fyldige supper som metter godt. Her får du forslag til 3 spennende supper som passer perfekt på travle dager.

Samlebilde med tre raske middager

Tre raske middager du kan lage på under 15 minutter

Middag som kan lages på under 15 minutter kommer godt med i en hektisk hverdag. Her er tre tips til raske middager som både er smakfulle og enkle å lage med få ingredienser.

Pastasalat laget av restemat

Slik lager du middag av restemat på 15 minutter

Har du rester etter middagen? Med middagssalatene fra Delikat kan du enkelt trylle frem smakfulle restemiddager på rekordtid. Her får du tre oppskrifter laget av restemat du ofte sitter igjen med.

vegetarburger

2 smakfulle vegetarburgere

Med Grønnere middag-salatene fra Delikat som base, er det enkelt å lage vegetarburgere som både er næringsrike, mettende og proppfulle av smak. Her er to vegetarburgere du helt sikkert vil lage igjen!

Vegetargryte: Skogsgryte med sopp og Delikat bygg og linser

3 varmende vegetargryter du kan lage på under 30 minutter

Med vinteren i anmarsj, er det tid for å varme seg på smakfulle og lune gryter. Med disse 3 vegetargrytene får du middager som både smaker og metter godt, og som lages på en enkel og rask måte. Oppskriftene holder til 4 porsjoner.

Kyllingsandwich med curry

5 sandwicher du kan spise til middag

De aller fleste er vant til å nyte en god sandwich til frokost, lunsj eller kvelds, men det er ingenting i veien for å nyte disse til middag også. Med mettende og smakfulle sandwicher ligger alt til rette for en rask og enkel middag. Perfekt når tiden er knapp og sulten er stor. Her er oppskrift på 5 sandwicher du kan spise til middag:

vegetarmiddag

5 tips til vegetarmiddag du kan lage på 30 minutter

Når dagene blir hektiske og vi sliter med å få tiden til å strekke tid er det deilig med middag som kommer raskt på bordet. Her er fem enkle og smakfulle tips til vegetarmiddag som er klare på under 30 minutter.

middagstips

Middagstips – 5 retter du kan lage på 30 minutter

I en hektisk hverdag er det deilig når middagen kommer raskt på bordet. Her er fem enkle og smakfulle middagstips som er klare på under 30 minutter.

Grillfesten redder deg når du skal lage mat på camping

Grillfesten redder deg når du skal lage mat på camping

Skal du invitere mange på mat, men har dårlig tilgang på kjøkkenfasiliteter? Her er tipsene som sikrer deg en vellykket og stressfri kveld som krever minimalt med forberedelser og etterlater lite oppvask.

Pølsefest for voksne

Slik lager du pølsefest

Pølsefest er genialt når du skal ha mange til middag og vil slippe lange forberedelser og stress på kjøkkenet. Med det riktige tilbehøret og et godt utvalg pølser kan gjestene servere seg selv. Her får du tipsene som gjør pølsefesten til en suksess.

Mann lager tilbehør til grillmat

Tilbehør til grillmat du enkelt kan lage til mange

Grillmat lager seg nesten selv og er perfekt når du skal ha mange gjester. Men godt tilbehør er også en viktig del av pakka, og kan være en større utfordring å lage. Her får du tips til enkelt tilbehør som gjør forberedelsene like enkle som selve gjennomføringen.