Vinneren er trukket:

Gratulerer så mye til Erik Thorsen fra Nevlunghavn. Han forteller at han aldri har vunnet noe som helst, så han ble veldig glad og helt satt ut Han blir nå godt ivaretatt av Norema sin forhandler, som hjelper ham med å ta ut det kjøkkenet han vil ha.

Slik deltar du i konkurransen:

  1. Kjøp et beger med Delikat påleggssalat – det skal være merket med «VINN».
  2. Under lokket finner du en kode.
  3. Send SMS med «Delikat» mellomrom og koden til 27222. For eksempel:
    «Delikat HRYGHI» til 27222.
  4. Å sende melding koster det samme som en vanlig SMS. Prisen avhenger av ditt mobilabonnement.
  5. Du vil få svar umiddelbart om du har vunnet tilleggspremie fra Wilfa eller ikke.
  6. Hvis du har vunnet tilleggspremie (Kaffetrakter fra Wilfa), blir du oppringt av Mills (Delikat er en merkevare fra Mills) innen to uker for overlevering av premien.
  7. Det er mulig å delta helt frem til siste dag i 2021 (31.12.2021).
  8. Vinneren av hovedpremien (Kjøkken fra Norema til en verdi av 80.000,-) trekkes i januar.

 

Konkurransebetingelser:

Du deltar ved å følge fremgangsmåten beskrevet over. Ved deltagelse kan samme kode kun brukes én gang. Hvis du vil ha en ny mulighet til å vinne, må du kjøpe et nytt beger med Delikat påleggssalat. Kampanjen arrangerer av Mills AS. Ved deltagelse i kampanjen ansees du som deltager å ha akseptert vilkårene i kampanjen. Mills vil ikke ta kontakt med deg etter endt kampanjeperiode.

Konkurranseperioden er fra uke 42 og frem til siste dag i 2021

Det er inntektsskatt på premier med en verdi over kr. 10 000. Vinneren er selv ansvarlig for å dokumentere dette overfor skattemyndigheter.

Hovedpremie:

Norema kjøkken:

Vinneren blir kontaktet for å bli satt i kontakt med Norema-forhandleren som man ønsker å bruke – slik at man får hjelp til å velge kjøkken. Premien inkluderer Noremaproduserte varer (skap, fronter, sokler, knotter håndtak, osv.) til en verdi av kr 80.000. Premien inkluderer ikke hvitevarer, benkeplater, kummer, kraner og montering, men Norema kan være behjelpelig med å sette sammen hele kjøkkenet i samarbeid med vinneren. Vinneren må altså betale for disse elementene selv. Premien må tas ut innen 2022. Her kan du se på kjøkken: norema.no

Tilleggspremie:

De 10 vinnerne av kaffetrakter fra Wilfa blir kontaktet for å få tilsendt premien. Verdien på kaffetrakter er 2800,-.

 

Aktuelle produkter: