
Pannestekt kalkunfilet med waldorfsalat
Enkel
15 min
Det er to fordeler med å skjære kalkunfileten i skiver og steke den raskt i panna: kjøttet rekker ikke å bli tørt og middagen er klar på rekordtid. Server med deilig julewaldorf fra Delikat, så har du en god middag med julesnert raskere enn du rekker å si ”byttelapp”.
Ingredienser
4 porsjon
600 g kalkunfilet (kan erstattes med kylling)
1 stk hvitløksfedd
1 kvast fersk timian
1 pakke Delikat Julewaldorf
2 ss Flytende Melange
Produkter i oppskriften
Delikat Julewaldorf
Den klassiske, gode waldorfsalaten med frisk stangselleri, eple, mandarin og drue. En klar favori… Les mer
Slik gjør du
1
Skjær kalkunfileten i skiver på tvers i cirka 2 centimeter tykke biffer. Krydre dem med salt og pepper.
2
Stek kjøttet i to minutter på hver side med flytende Melange på middels varme.
3
Gi hvitløksfeddet en klem med kniven, sånn at skallet sprekker opp og smaken lettere slipper ut, før du legger det i stekepannen med en kvast fersk timian.
4
Server det nystekte kjøttet sammen med en raus porsjon Delikat Julewaldorf.
Tips!
Waldorfsalaten kan toppes med litt valnøtter om du liker det.