5 sandwicher du kan spise til middag

De aller fleste er vant til å nyte en god sandwich til frokost, lunsj eller kvelds, men det er ingenting i veien for å nyte disse til middag også. Med mettende og smakfulle sandwicher ligger alt til rette for en rask og enkel middag. Perfekt når tiden er knapp og sulten er stor. Her er oppskrift på 5 sandwicher du kan spise til middag:

Kyllingsandwich med curry

Saftig kyllingsandwich med curry

Denne saftige kyllingsandwichen er perfekt når du er på jakt etter noe raskt og godt med mye smak til middag. Fyldig avokado gjør sandwichen mettende og den aromatiske korianderen sørger for ekstra god smak.

Få oppskriften her
Roastbiffsmørbrød med potetsalat og rødløk

Sandwich med roastbiff, rødløk og potetsalat

En klassisk favoritt du kan kjenne igjen fra de aller fleste koldtbord. Smakfullt kjøtt får tilbehør av en fyldig og frisk potetsalat, med skiver av rødløk for ekstra god smak. En mettende og god sandwich som passer ypperlig som et middagsmåltid.

Du trenger:

2 brødskiver

5 skiver roastbiff

3 ss Delikat potetsalat

0.15 rødløk

 

Slik gjør du:

Legg roastbiffskivene på brødskiven. Fordel potetsalaten over roastbiffen. Del rødløken i tynne skiver og ha over potetsalaten. Legg på den andre brødskiven og lukk sandwichen.

club sandwich

Superenkel club sandwich med kyllingsalat

Denne klassiske sandwichen er fyldig og mettende og passer perfekt til middag. Klassikeren består tradisjonelt sett av kylling eller kalkun, majones, bacon, tomat og salat, og med Delikat kyllingsalat blir det lekende lett å lage en club sandwich til middag.

Prøv oppskriften
Sandwich med eggesalat

Sandwich med eggesalat, tomat og bacon

Egg og bacon er to faste følgesvenner, og det ikke uten grunn. De utfyller hverandre perfekt på smak med det fyldige og det salte. I denne sandwichen får de to følge av friske tomatskiver. Resultatet blir en fantastisk sandwich du kan nyte til middag.

Du trenger:

2 skiver bacon

1 tomat

2 brødskiver

3 ss Delikat eggesalat

 

Slik gjør du:

Varm opp en stekepanne på sterk varme. Legg i baconskivene og stek dem gylne på begge sider.
Del tomaten i skiver.

Legg tomatskivene på en brødskive. Fordel eggesalaten over tomatene, topp med baconskivene og lukk sandwichen med den andre brødskiven.

kreolsk kyllingsalat med curly fries

Kreolsk kyllingsandwich med curly onion fries

Kombinerkreolsk kyllingsalat med sprø løkringer og litt grønn salat. Perfekt for deg som liker krydder og mye smak.

Dette trenger du

Aktuelle produkter

Kanskje vil du også like: