
Pastasalat med bønner, oliven og ovnsbakt aubergine
Mettende middagssalat med smak av Middelhavet.
Tid: 25 min
Porsjoner: 4
Vanskelighetsgrad: Enkelt
Du trenger:
400 g pastaskruer
1 stk aubergine
2 ss Mills soyaolje
2 ss sesamfrø
Salt og pepper
200 g fetaost
1 pk Delikat Grønnere middag – Bønner og Oliven
2 ss hakket bladpersille
Dressing:
3 ss olivenolje
1 ss eplecidereddik
1 ts dijonsennep
Salt og pepper
Slik gjør du:
- Kok pastaskruene som anvist på pakken, og skyll dem raskt i kaldt vann.
- Skjær auberginen i store terninger og legg dem utover et bakebrett kledd med bakepapir. Pensle med soyaolje og dryss over sesamfrø, salt og pepper. Stek midt i ovnen på 200 grader i 15 minutter.
- Del fetaosten i terninger og finhakk persillen.
- Bland pastaskruer og Delikat Grønnere middag – Bønner og Oliven. Legg aubergineterninger på toppen sammen med fetaost og hakket persille.
- Bland ingrediensene til dressingen og hell over salaten før servering.