5 tips til vegetarmiddag du kan lage på 30 minutter

Når dagene blir hektiske og vi sliter med å få tiden til å strekke tid er det deilig med middag som kommer raskt på bordet. Her er fem enkle og smakfulle tips til vegetarmiddag som er klare på under 30 minutter.

Søtpotetsuppe

1. Enkel søtpotetsuppe med bygg og bønner

Tid: 30 minutter 

Er du på jakt etter en vegetarmiddag som metter godt? Denne søtpotetsuppen serveres sammen med en smakfull middagssalat laget av bygg og bønner. Dette sørger for at middagen metter ekstra godt, samtidig som du får i deg proteiner og fiber.

Få oppskriften
Gresk omelett med middelhavssalat

2. Gresk omelett med bønner, oliven og fetaost

Tid: 15 minutter 

God smak behøver ikke å gå på bekostning av tid. Med bønner, mais og oliven blir din vanlige omelett forvandlet til en smakfull fargefest i en fei. Topp med fetaost, rødløk og tomat, så har du et komplett måltid på 15 minutter.

Slik gjør du
Enkel og god vegetarmat fra Delikat

3. Pitabrød med spicy bygg- og bønnesalat, grillet halloumi og hummus

Tid: 30 minutter

Byggryn har en deilig tekstur og metter godt. Denne varianten med spisskummen, appelsin og cherrypepper smaker herlig med godt pitabrød, en god hummus og grillet halloumi-ost.

Slik lager du den
Pizza med middelhavsalat

4. Pizza med bønner og oliven

Tid: 30 minutter 

Middagstilbehøret Bønner & Oliven er egentlig tenkt som tilbehør til kjøtt eller fisk, men det viser seg at den gjør en god jobb som topping på pizza også.  Prøv denne enkle oppskriften på middelhavspizza.

Slik gjør du
søtpotet

5. Bakt søtpotet med bønner og oliven

Tid: 30 minutter 

Dårlig tid trenger ikke gå på bekostning av god smak, bare prøv denne oppskriften. Ovnsbakt søtpotet fylt med herlige smaker fra Middelhavet er perfekt på travle dager!

Få oppskriften

Produkter

Les også:

mettende vegetarmat

Slik lager du mettende vegetarmat

Det er fullt mulig å bli skikkelig mett av vegetarmat. Her får du ernæringsrådgiverens beste tips til hvordan du enkelt kan sette sammen et fullverdig og godt vegetarmåltid som holder deg mett lenge.

Les mer
Vegetarburger

Dette kan erstatte kjøtt når du lager vegetarmat

Har du planer om å spise mer vegetarmat? Her er sju matvarer du kan spise i stedet for kjøtt.

Les mer