Gjør det enkelt for folk å ta sunne valg

Mills AS ønsker å gjøre det enkelt for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. Til grunn for våre produktutviklinger legger vi helsemyndighetenes kostholdsanbefalinger. Disse er basert på solide kunnskapsoppsummeringer.

Produktene fra Mills AS er fast inventar i mange norske kjøleskap. Det er derfor viktig for oss å bidra til at maten forbrukerne spiser både smaker godt og gjør noe bra for helsen. Vi tilbyr forbrukerne hverdagsprodukter der fellesnevneren er at de er laget av sunne planteoljer. Dette er særlig våre margariner, majones og majonesbaserte salater. Som leverandør av disse produktene har vi opparbeidet oss stor matfaglig kompetanse, og vi jobber hele tiden med å holde oss oppdatert på dokumentasjonen som foreligger på dette området. Kunnskapen benytter vi videre i nye produktinnovasjoner.

 

Helsemyndighetenes kostholdsanbefalinger gir oss mye god kunnskap som vi kan benytte i produktutvikling og formidling. Vi ønsker å tilby forbrukerne sunne matvarer, men også bidra med kunnskapsformidling. Når det gjelder fett viser kunnskapsoppsummeringer at det er gunstig å bytte ut matvarer med mye mettet fett med umettet fett.