Ledige stillinger

Mills AS er et norsk, familieeid mat- og merkevarehus. Vi har ca 420 ansatte og omsatte i 2016 for ca 2,1 milliarder. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, og fabrikkene er lokalisert i Fredrikstad og Drammen. Med en komplett verdikjede, kan vi tilby utfordringer fra innovasjon, produktutvikling og merkevarebygging til produksjon og salg.

Slik går du fram for å søke jobb i Mills

Er du en nysgjerrig, engasjert og målfokusert lagspiller og ønsker en karriere i en merkevarebedrift, vil Mills være et selskap for deg.

 

Annonserte stillinger

Se ledige stillinger under. Når du klikker videre på aktuell stilling kommer du til selve annonsen. Søknad og CV registrerer du ved å trykke på send søknad til høyre i annonsen.

 

Vi søker en resultatorientert Produktsjef i vikariat med mulighet for fast stilling

Grunnet permisjon søker vi nå etter en vikar Produktsjef som kan starte senest fra 01.10.2020. Vikariatet varer frem til 30.09.2021, men det er store muligheter for fast stilling før utløp av vikariat-tiden.

Som Produktsjef vil du lede din egen produktportefølje og ha ansvar for alle dimensjoner ved produktenes konkurransekraft. Videre vil du ha hovedansvaret for forbrukerinnsikten og salgsdrivere som er relevante for egen produktportefølje, og kunne gjennomføre tiltak som sikrer produktenes konkurransekraft og vekst. Du vil jobbe på tvers av ditt team for å sikre god gjennomføring av markedstiltakene.

Søknadsfrist: 18.09.20

Les mer om stillingen her.

 

Til vår fabrikk i Fredrikstad søker vi en Industrimekaniker / Automasjonsmekaniker

Vi søker en som kan bidra til at produksjonen til enhver tid går mest mulig optimalt, gjennom effektivt vedlikehold og tett og god kommunikasjon med annet vedlikeholdspersonell, operatører og driftsledelse. Du vil også være ansvarlig for skriftlig og muntlig rapportering i forhold til utførte tekniske oppgaver, samt feilsøking og vedlikehold av våre prosessanlegg og pakkelinjer. Du vil delta i investerings- og utviklingsprosjekter og ta del i forbedringsgrupper og være en viktig bidragsyter til utarbeidelse av planer for forebyggende vedlikehold.

Søknadsfrist: 20.09.20

Les mer om stillingen her.

 

Åpen søknad

Om du ønsker å registrere deg i vår database kan du opprette en bruker i vårt rekrutteringssystem. Gå inn via linken, klikk «registrer deg» øverst på siden, og legg inn din arbeidserfaring, utdannelse m.m. Du vil da bli søkbar for oss ved behov for nye ansatte i fremtiden.

Relatert innhold