Matro

Mills ønsker å gjøre det enklere å samles rundt sunne og gode måltider. Matro handler om å senke både skuldrene og forventningene til måltidssituasjonen. For det er egentlig ikke så mye som skal til for å skape trivsel og god stemning rundt matbordet. Her finner du tips og råd til å engasjere barna både i forkant og under måltidene, og inspirasjon til varierte middager med mindre stress.

Mills Matro Superpapsen

Slik involverer du barna i matlagingen

Ved å gi barna små oppgaver på kjøkkenet, kan interessen for mat øke. Se hvordan det gikk under lunsjservering hos Superpapsen og få ernæringsfysiologens beste råd til å spre matglede.

Få tipsene som hjelper deg i gang

Mindre stress i hverdagen med ukemenyer

Da familien på fire begynte å planlegge middagene for hele uken, sparte de både tid, penger og frustrasjon. Nå er de i tillegg trygge på at hele familien har et variert kosthold.

Les mer om hvordan familien planlegger middagene her
småbarnsforeldre.no tester matro spillet

Matro-spillet gjør måltidet moro!

Gjennom kategoriene «lek med maten», «fleip eller fakta» og «matro» får hele familien en helt ny opplevelse rundt matbordet. Matro-spillet gjør måltidet til en lek, og legger utdaterte regler for bordskikk tilbake i kjøkkenskuffen.

Les mer om Matro-spillet her
Eltefritt gulrotbrød

Brød for hele familien

Det er lite som slår lukten og smaken av nystekt brød. Hos Mills finner du et rikt utvalg av brødoppskrifter, med noe for enhver smak i familien. Ta med barna på en bakedag og fyll fryseren med ferske brød.

Se brødoppskriftene her
rask suppe som metter

Varierte middager sikrer barnas næringsbehov

Barn i vekst trenger næringsrik mat, men som forelder er det lett å bli forvirret av store overskrifter med ulike kostråd. Å sikre at barna får i seg den næringen de trenger er derimot enklere enn mange tror.

Her får du ernæringsfysiologens beste tips
Kremet brokkoligrateng med bacon og pasta

Ukemeny fra Mills

Her finner du en komplett ukemeny fra Mills med middager for hele uken.

Få inspirasjon til ukemenyen her

1 av 3 småbarnsforeldre blir stresset av hverdagsmåltidene

Hverdagsmåltidene er for mange småbarnsfamilier preget av stress, tidsklemme, masing og dårlig samvittighet. Kjenner du deg igjen? Du er ikke alene.

Les mer undersøkelsen her