Det blir ikke jul uten…

Forventningspresset i jula kan være høyt, og det er lett å miste den gode julefølelsen i alle forberedelsene. Med litt inspirasjon og noen smarte tips på veien viser vi hvordan du kan bake deg til julestemning - enten du skal dele forberedelsene med familien, vennegjengen eller kjæresten. Vi håper du vil prioritere det som gir deg glede i jula. Så blir det mer kos og mindre stress!

Samlebilde med forskjellige julekaker.

Våre beste oppskrifter på julekaker

På denne siden har vi samlet over 80 tradisjonsrike og velprøvde oppskrifter på julekaker, i tillegg til noen med en ny vri.

Se alle oppskriftene her
Sarah Bernhard. Foto.

Allergivennlige julekaker

Du trenger ikke gå glipp av de gode julekakene selv om du har allergier. Her finner du oppskrifter på julekaker som er fri for gluten og egg.

Allergivennlige julekaker finner du her
Julekonfekten - spiselige julegaver. Foto.

Spiselige julegaver

Spiselige julegaver er morsomt og koselig å både lage og å få. Her har vi samlet seks ulike, spiselige julegaver med forskjellige vanskelighetsnivåer man kan begi seg utpå. Og disse julegavene kan personaliseres ut ifra hva mottakeren liker best!

Se alle ideene på spiselige julegaver
Tyske skiver julekaker. Foto.

De beste tipsene til julebaksten

Har du planer om å bake til jul i år? Få med deg noen gode råd på veien! Her kan du blant lese hvilke julekaker som kan fryses og hvilke julekaker du kan lage av en deig.

Se gode baketips her
Melange på Instagram. Foto.

#ikkejuluten

Del bilder av julebaksten du ikke klarer deg uten i julen og bli med i trekningen av premier hver uke opp mot jul!

Les mer om hvordan du kan vinne