Del hvilke julekaker det ikke blir jul uten for deg

Bli med i trekningen av pakker med bakeutstyr hver uke!

Melange på Instagram. Foto.

Det finnes mange måter å forberede seg til jul på, og de fleste av oss har en eller flere ting vi må spise eller gjøre for å få den gode julefølelsen. Uansett om du foretrekker pepperkaker, serinakaker, sandkaker eller sirupssnipper, så er en ting sikkert; Det blir ikke jul uten julebakst.

Hvilke julekaker blir det ikke jul uten for deg? Del bildene med oss på #ikkejuluten, nevn @melange_siden1919 og vær med i trekningen av bakeutstyr hver uke!

God jul ❤️

Besøk Melange på Instagram her.

Konkurransevilkår:

 

  • Konkurransen arrangeres av Melange. Ved deltagelse i kampanjen ansees deltageren å ha akseptert vilkårene i kampanjen. Melange vil ikke kunne kontakte deg etter endt kampanjeperiode.
  • Konkurransen pågår fra 27.11.2018 til 24.12.2018. Totalt vil det deles ut 4 premier med bakeutstyr.
  • For å delta i konkurransen må du være minst 18 år og ha en åpen Instagram-konto under konkurransen. Hvis du har en skjult profil, vil det ikke være mulig å se og vurdere bidraget ditt.
  • Delta ved å legge ut et bilde på Instagram av julekaker eller egen julebakst som det ikke blir jul uten for deg. Tagg så bildet med emneknaggen #ikkejuluten og @melange_siden1919. Du kan delta med så mange bilder som du ønsker.
  • Bilder som finnes under emneknaggen #ikkejuluten og er lagt opp før 27.11.2018 er ikke med i konkurransen.
  • En jury fra Melange vurderer bidragene som er sendt inn i konkurransen og trekker en vinner hver uke frem til 21.12.2018. Juryens beslutning kan ikke overprøves.
  • Konkurransen er ikke sponset, anbefalt, administrert av eller assosiert med Facebook og Instagram.

Mer julegodt