Slik lager du Sarah Bernhard
I denne filmen får du noen gode tips til hvordan du lager Sarah Bernhard.
Sarah Bernhard er herlige kaker laget av mandelbunn, sjokoladekrem og sjokoladeglasur. Under finner du tre varianter av denne himmelske kaken - en med en ekstra smakfull sjokoladekrem, en langpannevariant og en uten egg.
I denne filmen får du noen gode tips til hvordan du lager Sarah Bernhard.
I denne oppskriften kan du bruke ferdiglaget kransekakemasse, og toppe den med en fyldig sjokoladekrem. Den smakfulle julekaken har blitt stadig mer populær her til lands, men oppskriften stammer opprinnelig fra en dansk konditor. Navnet har den fått fra den franske skuespillerinnen Sarah Bernhardt. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.
Sarah Bernard i langpanne er en enklere variant av den populære porsjonskaken. Den egner seg ypperlig når du får gjester, eller når du vil nyte den gode smaken uten å bruke for lang tid på forberedelser. Oppskriften gir 1 kake med cirka 24 små biter.
Sarah Bernhard uten egg får du ved å lage en eggefri kransekakemasse og en enkel sjokoladekrem med kremfløte og sjokolade. Oppskriften gir cirka 16 småkaker.
Her har vi samlet over 90 oppskrifter på klassikere og nye julekaker som gir deg smaken av jul. Vi håper oppskriftene inspirerer deg til å bake akkurat det som gir...
Allergier trenger heldigvis ikke å stå i veien for gode smaksopplevelser i julen. Det finnes nemlig en rekke julekaker som kan bakes uten egg. Her får du en komplett oversikt...
Du trenger bare én deig for å trylle frem 5 nydelige julekaker.