
Vegansk «tunfisksalat» med kikerter
Enkel
15 min
Denne veganske varianten av tunfisksalat inneholder ikke fisk, men har den samme gode kombinasjonen av salt, syre og krydder. Salaten smaker nydelig på et stykke ristet brød, og er perfekt på et koldtbord.
Ingredienser
6 porsjon
800 gram hermetiske kikerter
2 ss finhakket dill
2 ss finhakket gressløk
1 stk rødløk
100 gram Mills Plantemajones
2 ss dijonsennep
3 ss kapers
0.5 stk sitron, saften
0.25 ts salt
0.5 ts pepper
Slik gjør du
1
Hell av vannet på kikertene, og skyll og tørk de godt.
2
Bruk en foodprosessor til å finhakke og blande kikertene, urtene, løken og kapers til en grov masse.
3
Tips!
Om du ikke har foodprosessor kan du mose kikertene med en gaffel eller potetmoser. Og finhakke urtene, rødløken og kapers.
4
Bland sammen Mills Plantemajones med sennep og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
5
Vend inn de finhakkede urtene, kapers, rødløk og de moste kikertene i majonesblandingen.
6
Oppbevar salaten i kjøleskapet fram til servering.
Kapers står ikke i ingredienslisten
Hei Kristin! Tusen takk for at du har et våkent øye! Vi skal få rettet oppskriften så fort som mulig. Takk igjen! 🙂
Hei, hvor mye kapers skal det være?
Hei Michellw! Det skal være 3 ss kapers i oppskriften, som vil bli oppdateret på nettsiden veldig snart. Lykke til med matlagingen! 🙂
Elsker den veganske majonesen!
Hei Anna! Så hyggelig å høre at majonesen faller i smak! Kos deg med matlagingen! 🙂