
Bulgur bowl med asiatisk laks
Dette er retten for deg som vil ha noe enkelt, mettende og smaksrikt. Her har vi fylt en bolle med vår nye bulgur- og blomkålsalat og toppet den med asiatisk marinert laks, agurk og friske reddiker.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Del reddikene i skiver og strimle agurken med en ostehøvel eller potetskreller.
-
Pensle laksefileten med hoisinsaus.
-
Varm opp en stekepanne på middels sterk varme med Flytende Melange. Stek laksen gyllen på begge sider, cirka to minutter på hver side. Dryss over sesamfrø når laksen er ferdigstekt.
-
Fyll en skål med Delikat bulgur og blomkål. Legg på nystekt laks, agurk og reddiker.
Antall porsjoner:
- 2 stk reddiker
- 0.25 stk agurk
- 100 gram laksefilet
- 1 ss hoisinsaus
- 2 ss Flytende Melange
- 1 ts sesamfrø
- 0.5 pk Delikat Grønnere Middag - Bulgur og blomkål
Kommentarer