Gresk omelett med bønner, oliven og fetaost


15 min.

God smak behøver ikke å gå på bekostning av tid. Med bønner, mais og oliven blir din vanlige omelett forvandlet til en smakfull fargefest i en fei. Topp med fetaost, rødløk og tomat, så har du et komplett måltid på 15 minutter.

Ingredienser

  • 1 pk Delikat Grønnere Middag - Bønner & Oliven
  • 6 stk egg
  • 1 dl melk
  • 2 ss Flytende Melange
  • 0.5 stk rødløk
  • 10 stk cherrytomater
  • 50 g fetaost
  • Salt og pepper

Slik gjør du

  • Pisk sammen egg og melk i en bolle og krydre med salt og pepper.

    Skjær løken i strimler og del cherrytomatene i to.

    Varm opp stekepannen til middels varme og ha i flytende Melange. Her kan du se hvordan du vet når stekepannen har middels varme og er klar for å steke omelett. 

    Hell omelettrøren i pannen og la den steke i 2 minutter.

    Fordel Bønner & Oliven over halvparten av omeletten og la den steke videre til omeletten er nesten gjennomstekt, den skal være litt flytende på toppen.

    Brett omeletten over fyllet og hvelv den over på en tallerken.

    Server med løkskiver, cherrytomater og smuldret fetaost, og kos deg med gresk omelett.