
Tacobowl med bygg og bønner
En fargerik tacobowl med deilige smaker av salsa, krydret kjøttdeig, fargerik bønnemix, rømme og mais. Denne oppskriften gir to bowls.
Vurder oppskriften
Slik gjør du
-
Stek kjøttdeigen med Flytende Melange i en stekepanne på høy varme i cirka 3-4 minutter. Smak til med tacokrydder.
-
Legg salatbladene i serveringsbollen og topp med Delikat Grønnere Middag – Bygg og Bønner. Grønnere Middag-salaten kan varmes først, i 2-3 minutter i en stekepanne, hvis du ønsker det.
-
Skjær rødløken i tynne ringer og legg i bollen. Bruk gjerne mandolin dersom du har det.
-
Legg på stekt kjøttdeig, mais, tortillachips, tomatsalsa, lettrømme og korianderblader.
Antall porsjoner:
- 200 gram kjøttdeig
- 1 ss Flytende Melange
- 1 ss tacokrydder
- 4 blader crispisalat
- 1 pk Delikat Grønnere Middag - Bygg & Bønner
- 0.5 stk rødløk
- 80 gram maiskorn
- 16 stk tortillachips
- 2 ss tomatsalsa
- 2 ss lettrømme
- 2 ss fersk koriander
Kommentarer