Bakte poteter

Enkelt
80 min.
Bakte poteter er det perfekte tilbehøret til grillmaten, eller som et eget måltid - servert med deilig fyll. Her har vi tilsatt rødløk som karamelliserer seg inne i foliepakke og setter en deilig, søt smak på potetene.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt, og skjær dem i fire skiver, men ikke helt igjennom – potetene skal henge sammen i bunnen.

  2. Skjær rødløken i skiver.

  3. Del opp fire folieark og plasser potetene på hvert sitt ark. Ha rødløken i mellom skivene på potetene.

  4. Ha 0,5 ss Flytende Melange, 0,5 ts salt og 0,5 ts pepper over hver pakke, og strø over litt timian.

  5. Pakk potetene godt inn i aluminiumsfolie og legg de på grillen i cirka 1 time, gjerne med lokk over, eller til potetene er myke.

  6. Har du ikke grill tilgjengelig kan du bake potetene i ovnen. Varm ovnen til 225 grader, og plasser potetene, pakket inn i aluminiumsfolie, på et stekebrett. Plasser stekebrettet midt i ovnen, og bak i cirka 1 time.

  7. Server ved siden av grillmaten, eller topp de med dine favorittoppings, som f.eks. rømme, mais og tunfisk!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Poteter spekket med hvitløk og laubærblader

Enkelt
30 min.

Hjemmelaget bearnaise

Avansert
15 min.

Marinade til kjøtt

Enkelt
10 min.