Det er når høsten melder sin ankomst at vi virkelig kan nyte norske råvarer. Da egner det seg godt med en klassisk elgstek til middag. Denne elgsteken er laget med rosenkål og stekte kantareller, der den nøtteaktige smaken fra kantarellene sammen med det møre elgkjøttet gir en nydelig smaksopplevelse.

Ingredienser

4 porsjon

Elgstek

1.5 kilo elgstek
1 ts salt
1 ts pepper
1 stk løk
3 dl vann

Rosenkål

1 dl vann
400 gram rosenkål

Kantareller

200 gram kantareller

Produkter i oppskriften

Flytende Melange Original
Flytende Melange
Her får du Melanges gode stekeegenskaper og oljens flytende konsistens i en praktisk flaske som g… Les mer

Kommentarer

  • Torhild

    Det skal vel være poteter til middagen også.?

    • Anne Cathrine

      Tilbehøret bestemmer du selv! Fløtegratinerte poteter, for eksempel, eller den kremet potetmos. Det er mye godt som passer til denne deilige middagen 😊