Enkle glutenfrie vafler

Enkelt
30 min.
Å lage glutenfrie vafler trenger ikke være komplisert. Med glutenfri melblanding og flytende Melange har du sprø og deilige vafler på en, to, tre! Perfekt når du har lyst på noe godt i en fei. Oppskriften gir cirka 8 vaffelplater.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker luftig.

  2. Ha i melk og flytende Melange.

  3. Bland de tørre ingrediensene sammen med det våte mens du visper godt, til røren er jevn og uten klumper.

  4. La røren svelle i minimum 15 minutter på kjøkkenbenken.

  5. Pensle vaffeljernet med flytende Melange før du steker og gjerne mellom hver andre eller tredje vaffel, for å hindre at vaflene setter seg fast.

  6. Spises helst nystekte, da smaker de aller best.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Kommentarer

  • Bruker
    Ida.sporild@gmail.com

    Dere burde legge til info om rent vaffeljern

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Hei Ida! Takk for tips, her tar vi høyde for at folk rengjør vaffeljernet sitt, men det er selvsagt noe vi kan vurdere å legge til.

  • Bruker
    Joffe

    Kan man lage uten Flytende Melange

    • Bruker
      Trine Omholt

      Bare bruk vanlig smør 🙂

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Beklager sent svar, Joffe! Det er også fullt mulig å bruke smeltet Melange eller smør 😊

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter