Grove burgerbrød

Enkelt
120 min.
Disse hamburgerbrødene er enkle å lage og smaker godt til alle typer burgere.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Løs opp gjæren i vannet og tilsett Flytende Melange.

  2. Ha i mel, salt og brunt sukker i gjærblandingen og elt deigen i en kjøkkenmaskin med eltekrok i cirka 10 minutter til du har en smidig deig.

  3. Dekk til bollen med et fuktig kjøkkenhåndkle eller plast, og la deigen heve på kjøkkenbenken i 1 time eller til deigen har doblet i størrelse.

  4. Del deigen i 8 emner og form til runde, fine burgerbrød.

  5. Legg de over på et stekebrett dekket med bakepapir og la de etterheve i cirka 30 minutter.

  6. Varm opp stekeovnen til 200 grader.

  7. Pensle brødene med lettpisket eggehvite og dryss gjerne på sesamfrø.

  8. Stek midt i ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl hamburgerbrødene på en rist.

Antall porsjoner:

Kommentarer

Lignende oppskrifter

BBQ-burger med cheddarsaus

Enkelt
30 min.

Hamburger med karamellisert løk, ost, bacon og spicy aioli

Middels
45 min.

Hjemmelaget lakseburger

Enkelt
15 min.