Hamburger av julepølse med rødkål

Enkelt
30 min.
Har du rester med julepølse til overs? De kan du bruke til å lage en spennende julehamburger som passer utmerket til lunsj eller til middag i romjulen. Bruk det du har av grønt, og server gjerne med friske klementiner til. Oppskrift og fremgangsmåte finner du nedenfor.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kutt julepølser i skiver på langs. Ha Flytende Melange i en stekepanne og varm opp til Melangen har blitt nøttebrun. Legg pølsene i stekpannepannen. Stek pølsene på begge sider til de er gjennomvarme og har fått fin brunfarge.

  2. Sil av væsken fra rødkålen med en sil. Snitt og rens purreløkk og skrell en klementin.

    Varm hamburgerbrødene på rist i stekeovnen eller bruk en brødrister.

  3. Legg rødkålen på hamburgerbrødet. Legg på julepølse, purreløk og et par klementinbåter. Smør litt majones på toppbrødet og kvern litt pepper over majonesen.

Ingredienser

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Foliebakt fisk og grønnsaker

Enkelt
30 min.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.