Hamburger av medisterkaker

Enkelt
30 min.
Er du usikker på hva du skal gjøre med alle restene etter julemiddagen? Gi medisterkakene nytt liv og server de som en hambuger. Bruk det du har av grønt, og server gjerne med en sennepsmajones til. Oppskrift og fremgangsmåte finner du nedenfor.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Del medisterkaker i tre skiver på tvers. Ha Flytende Melange i en stekepanne, og varm opp til Melangen har blitt nøttebrun. Legg i medisterkakene og stek dem på begge sider, til de er gjennomvarme.

  2. Sil av væsken fra surkålen med en sil. Snitt og rens purreløk og hakk rødløk (eventuelt annet grønt du har liggende). Varm hamburgerbrødene på rist i stekeovnen eller bruk en brødrister.

  3. Ha majones i en liten bolle. Bland i litt og litt Dijon-sennep, til blandingen har fått ønsket smak. Smør topp og bunn av hamburgerbrødene med sennepsmajonesen. Legg deretter på surkål og medisterkakene. Topp med rødløk og purreløk.

Ingredienser

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Foliebakt fisk og grønnsaker

Enkelt
30 min.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.