
Ingredienser
- KARBONADER:
- 800 gram karbonadedeig
- 1 stk egg
- 4 ss strøkavring
- 1.5 ts salt
- 1.5 ts pepper
- 3 ss Flytende Melange
- STEKT LØK:
- 3 ss Flytende Melange
- 3 stk løk
- 1 ts salt
Slik gjør du
-
Karbonader:
-
Ha karbonadedeig, egg, strøkavring, salt og pepper i en bolle og elt lett sammen til en deig.
-
Form karbonadene ved å ta en håndfull deig og form den rund før den trykkes flat med hendene.
-
Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme. Når margarinen er nøttebrun holder den 180 grader og er klar for kjøttet. Stek karbonadene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
-
Stekt løk:
-
Skrell løken, del dem i to og skjær i tynne skiver.
-
Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels varme og tilsett løken.
-
La løken surre i cirka 10 minutter til den er gyllen og begynner å karamellisere seg.
-
Tips! Vil du ha litt ekstra smak på løken? Tilsett 2 ss sukker og 2 ss balsamicoeddiken, og la den surre i 5 minutter ekstra. Da får du nydelig søtsyrlig smak på løken.