Klassisk paideig

Enkelt
90 min.
Pai er en av de mest allsidige rettene som finnes, og kan fylles med alt fra brokkoli og bacon, til blåbær og bringebær. Siden man kan bestemme fyllet selv, så er det kanskje ikke så rart at pai er svært populært på både middagsbordet og koldtbordet. Her får du oppskriften på en klassisk paideig som kan fungerer godt til både salte og søte paier.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland sammen mel, vann og Melange i en kjøkkenmaskin.

  2. Kjør maskinen frem til deigen begynner å samle seg.

  3. Ta paideigen ut av maskinen, og elt den for hånd frem du har en fast og fin paideig.

  4. Trykk ut deigen i en paiform og la den dekke sidene helt opp til kanten.

  5. La paibunnen hvile i kjøleskapet i 30 minutter før du har i fyllet.

  6. Stek paien på 200 grader i 40 minutter.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Rabarbrapai med jordbær

Middels
120 min.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.

Inas sjokoladepai med ostekrem og bær

Middels
180 min.