Kokosflarn

Enkelt
30 min.
Er du glad i smaken av kokos er dette julekaken for deg. Kokosflarn er saftige og litt seige i midten, men sprø kanter og masse deilig kokossmak. I tillegg er de både raske og enkle å lage! Oppbevar dem kjølig i en lufttett beholder. Oppskriften gir cirka 40 kaker.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 170 grader.

  2. Smelt Melange og sett til side for å avkjøles litt.

  3. Bland sukker, kokosmasse, siktet hvetemel og bakepulver i en bakebolle.

  4. Visp eggene lett sammen og ha i bakebollen sammen med smeltet Melange og sirup. Bland alt til en godt blandet røre.

  5. Bruk en teskje til å sette deigen på et bakepapirkledd stekebrett. Bruk baksiden av teskjeen til å forme kakene runde og litt flate. Ha god avstand på stekebrettet, kakene vil flyte ut under steking.

  6. Stek midt i ovnen i 5-6 minutter, eller til de er gylne i kantene. Følg godt med mot slutten av steketiden, kakene kan fort bli brent i kantene.

  7. Løft hele bakepapiret med kokosflarnene over på rist og avkjøl dem helt før de legges i en kakeboks.

Antall porsjoner:

  • 100 gram Melange
  • 100 gram sukker
  • 200 gram kokosmasse
  • 2 ss siktet hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 2 stk egg
  • 2 ss lys sirup

Produkter i oppskriften

Bilde av Melange folie

Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Havreflarn

Enkelt
40 min.

Kokosmakroner

Enkelt
30 min.

Pepperkaker

Enkelt
60 min.