Poteter spekket med hvitløk og laubærblader

Enkelt
30 min.
Disse potetene er perfekt som tilbehør til både kjøtt og fisk.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bruk små poteter (Amandine-, Mandel- eller Rosewaldpoteter).

  2. Skjær et snitt i potetene og trykk ned en skive hvitløk i halvparten av potetene. Den andre halvparten av potetene får tilsvarende med laubærblader.

  3. Legg potetene i en langpanne eller ildfast fat. Ha over flytende Melange, salt og nykvernet pepper.

  4. Stek potetene i stekeovn ved 200-220 grader i ca en halvtime, eller til potetene har fått en fin gylden farge og er blitt møre innvendig.

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Flytende Melange

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Foliebakt fisk og grønnsaker

Enkelt
30 min.

Kylling med grønnsaker

Enkelt
20 min.

Pai med skinke og spinat

Enkelt
90 min.