Denne søte munnfullen er velkjent i USA, men fremdeles uoppdaget blant mange i Norge. S’mores lages ved å legge en bit marshmallow og en bit sjokolade mellom to kjeks, og deretter varme dem opp – enten på bålet, i peisen eller i ovnen. I denne oppskriften har vi brukt hjemmelagde peanøttkjeks, som hever smaksresultatet til nye høyder. Lag kjeksen hjemme – resten fikser du ute på tur. Oppskriften gir cirka 16 kjeks, som er nok til åtte s’mores.

Ingredienser

1 porsjon

Kjeks

2.5 dl siktet hvetemel
1 dl hvitt sukker
1 dl brunt sukker
0.5 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
0.25 ts salt
100 gram Melange
1 stk egg

Fyll

8 stk marshmallows
8 stk sjokoladeruter, for eksempel kokesjokolade

Produkter i oppskriften

Melange original
Melange
En unik sammensetning av planteoljer gjør at Melange i folie egner seg svært godt til all form fo… Les mer

Kommentarer

  • Jacob

    Bra oppskrift😄 liker teksturen på smorsen😊 Dette er en av mine favoritter☺️

    • Cecilie,

      Så hyggelig å høre at oppskriften faller i smak, og er blitt en av dine favoritter, Jacob! God sommer videre til deg, og lykke til med bakingen! 😊