Tacopasta


30 min.

Denne tacopastaen kan fort bli en ny middagsfavoritt! Ved å kombinere taco og pasta har du også en smakfull og enkel måte å gi nytt liv til tacorestene fra gårsdagens middag.

Ingredienser

  • 400 gram pastaskruer
  • 400 gram tacokjøttdeig
  • 2 ss Flytende Melange
  • 400 gram hakkede tomater
  • 1 stk løk, finhakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 180 gram mais
  • 1 stk rød paprika, i små terninger
  • 150 gram revet ost (f.eks. mozzarella eller cheddar)

Slik gjør du

  • Kok pasta etter anvisningen på pakken. Hell av vannet og ha den ferdigkokte pastaen over i en bolle.

  • Ha Flytende Melange Original i en kasserolle på middels høy varme. Tilsett løk og stek under omrøring i 1-2 minutter.

  • Rør inn tacokjøttdeig, hvitløk og hakkede tomater.

  • Kok opp og senk temperaturen. La sausen småkoke under lokk i 15 minutter.

  • Ha kjøttsausen over pastaskruene og bland sammen. Bland inn mais og paprika.

  • Server tacopastaen toppet med revet ost.