Enkel eggesalat med gressløk


15 min.

Denne nydelige eggesalaten er enkel og rask å lage, og passer perfekt på ristet brød, rundstykker eller knekkebrød. Eggesalaten holder seg 4-5 dager i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass, så lag gjerne en stor porsjon når du er i gang så har du både frokost og lunsjen klar.

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 50 gram Mills Ekte Majones
  • 40 gram lettrømme
  • 1 ss frisk gressløk, finhakket
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper

Slik gjør du

  • Kok eggene i cirka 10 minutter, til de er hardkokte. Avkjøl i kaldt vann.

  • Skrell og grovhakk eggene.

  • Finhakk frisk gressløk.

  • Rør sammen majones, lettrømme, finhakket gressløk, salt og pepper.

  • Vend til slutt inn de grovhakkede eggene.

  • Tips! Om det er rester av eggesalaten kan du oppbevare det i kjøleskap i en lufttett boks eller et glass i 4-5 dager.