Fylt kyllingfilet med spekeskinke og parmesan


45 min.

Denne fylte kyllingfileten er laget med en kremet urte- og osterøre som gjør kyllingen ekstra saftig, og surret med spekeskinke som gir en fin salt kontrast. Server gjerne fylt kyllingfilet sammen med pasta med pesto, stekte poteter, ris eller salat.

Ingredienser

  • 160 gram Mills Ekte Majones
  • 50 gram revet parmesan
  • 2 ts tørket timian
  • 1 ts chilipulver (valgfritt)
  • 4 stk kyllingfilet
  • 150 gram spekeskinke
  • 3 ss Mills Soyaolje

Slik gjør du

  • Ha Mills Majones, revet parmesan, tørket timian, og chilipulver om du ønsker det, i en bolle og rør det hele godt sammen.

  • Skjær et snitt inn på langsiden på hver kyllingfilet, nesten helt gjennom, slik at du får en lomme. Fyll kyllingen med majonesblandingen.

  • Surr spekeskinken rundt hver kyllingfilet slik at de blir helt dekket med spekeskinke.

  • Varm opp en stekepanne med Mills Soyaolje på middels varme og stek kyllingbrystene til de er gjennomstekt og spekeskinken er sprø, cirka 7 minutter på hver side.

  • Server gjerne med cherrytomater og kokt pasta blandet med pesto.