
Ingredienser
- 4 stk egg
- 2 ss Flytende Melange
- 1 stk baconskive
- 0.5 stk avokado
- 50 gram Mills Ekte Majones
- 0.25 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 0.5 stk jalapeno, fersk eller syltet (valgfritt)
Slik gjør du
-
Kok eggene til de er hardkokte og la de avkjøle under rennende kaldt vann.
-
Lurer du på hvordan du får perfekt kokte egg? Tipsene finner du her.
-
Varm opp en stekepanne på middels høy varme med Flytende Melange. Stek baconet til det er sprøstekt, ca. 2 minutter på hver side, og la det renne av seg på en tallerken med kjøkkenpapir.
-
Skrell eggene og del de i to på langs. Fjern eggeplommene med en teskje og ha eggeplommene over i en liten bolle. Sett eggehvitene på et serveringsfat.
-
Bland sammen eggeplommer, avokado, majones, salt og pepper, og mos det godt sammen med en gaffel. Ha blandingen over i en sprøytepose og fyll eggehvitene med fyllet.
-
Del baconet i små biter og dryss over eggene. Topp med litt finhakket jalapeno dersom du vil ha litt ekstra smak på de fylte eggene.
-
Tips! Vil du også prøve fylte egg med eggekrem, kaviar og dill? Sjekk denne oppskriften.