Knekkebrød med leverpostei og lettsyltet agurk

Enkelt
15 min.
Leverpostei med sylteagurk er en klassiker. Hva med å prøve en ny vri? Denne varianten med lettsyltet agurk smaker syrlig og friskt og er overraskende lett å lage.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Kok opp eddik med sukker, salt og pepperkorn. Rør til sukkeret er løst opp og avkjøl.

Bruk en ostehøvel eller mandolin og skjær agurk i tynne skiver. Vend med hakket dill, og hell over eddiklaken. La det trekke i 10 minutter.

Smør knekkebrød med Mills Mager leverpostei og topp med lettsyltet agurk.

Tips! Den lettsyltede agurken kan oppbevares i lake i et lufttett glass i kjøleskapet. Den holder seg i 2 til 3 dager.

Antall porsjoner:

  • 4 stk knekkebrød, gjerne grov type med mye frø
  • 1 pk Mills Mager Leverpostei
  • LETTSYLTET AGURK
  • 1 stk slangeagurk
  • 1 dl eddik, 7%
  • 1 ts sukker
  • 0.5 ts salt
  • 6 stk pepperkorn
  • 2 ss hakket dill

Produkter i oppskriften

Mills Mager Leverpostei

Mills Mager Leverpostei

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Egg- og purresalat

Enkelt
20 min.

Rundstykke med peanøttsmør, banan og jordbær

Enkelt
5 min.

Peanøttknekkebrød

Enkelt
90 min.