Frisk og fyldig krabbesalat med eple og vårløk

Enkelt
15 min.
Det er få ting som smaker mer sensommer enn kokt krabbe. Sommerkvelder i skumringen, med lommelykt i fjæra og kokt krabbe til kveldsmat, er et klassisk sommerminne for mange. Denne friske og fyldige krabbesalaten gir deg den ekte sommerfølelsen, uansett om du har fanget krabben selv eller ei. Server den på skiver av saftig landbrød, og du har kveldsmaten klar.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Bruk en skje og skrap ut krabbekjøttet fra skjellet og ha i en bolle.

    Tilsett Mills majones og bland godt sammen.

    Finhakk vårløk og eple, og tilsett i bollen. Press over sitronsaft og ha i salt og pepper. Rør om til det hele er godt blandet sammen.

    Server krabbesalaten på ferske skiver av landbrød.

Antall porsjoner:

  • 1 stk kokt krabbe
  • 100 gram Mills Ekte Majones
  • 1 stk vårløk
  • 1 stk grønt eple
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 skiver landbrød

Produkter i oppskriften

Mills ekte majones tube. Foto.

Mills Ekte Majones

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Rekesalat

Enkelt
10 min.

Brokkolisalat med eple og bacon

Enkelt
20 min.

Klassisk potetsalat med fennikel

Enkelt
30 min.