Kremet fiskesuppe med kaviar


30 min.

Visste du at fiskesuppen får ekstra god smak når du tilsetter kaviar? Kaviaren tilfører en nydelig røkt smak og er full av den femte smaken, umami. Denne enkle fiskesuppen er ferdig på en halvtime og passer godt både til hverdag og til fest.

Ingredienser

  • 4 stk gulrøtter
  • 1 stk purreløk
  • 1 stk sellerirot, liten
  • 1 ss Flytende Melange
  • 3 ss hvetemel
  • 1 liter fiskebuljong
  • 3 dl melk
  • 2 dl fløte
  • 4 ss Mills Original kaviar
  • 300 gram laks, i biter
  • 300 gram torskefilet, i biter
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 ss frisk gressløk eller persille

Slik gjør du

  • Skjær gulrøtter, purreløk og sellerirot i strimler.

  • Varm opp Flytende Melange i en kjele. Fres gulrøtter, purreløk og sellerirot i 3 minutter. Dryss over mel og rør rundt et par ganger.

  • Ha i fiskebuljong, melk og fløte, kok opp og la suppen småkoke i 15 minutter.

  • Tilsett fisk og kaviar, og la suppen småkoke i 5 minutter til.

  • Smak til med salt og pepper, og dryss over litt frisk gressløk eller persille.