Kremet rosenkålsalat med bacon
Enkel
15 min
Denne kremede rosenkålsalaten med bacon og chili er et spennende tilbehør til ribbe, så vel som kalkun og lutefisk. Salaten er enkel å lage, knasende god og full av smak.
Ingredienser
1 porsjon
600 gram rosenkål, fersk eller frossen
2 ss Flytende Melange
150 gram bacon
0.5 stk rød chili (valgfritt)
165 gram Mills Ekte Majones
1 ts pepper
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Kok opp en kjele med vann på høy varme og ha i rosenkålen når vannet fosskoker. La den koke i 5 minutter. Sil av vannet.
2
Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme og fres baconet til det er sprøtt, cirka 5 minutter.
3
Del opp chili i tynne skiver.
4
Ha rosenkålen og chilien over i stekepannen og fres i 3 minutter sammen med baconet.
5
Ha alt over i en bolle og avkjøl.
6
Tilsett Mills Majones og pepper, rør alt godt sammen og server.
Ser nydelig ut! Men hvor mange mennesker er 1 porsjon til? Skal ha som tilbehør til kalkun. God jul!
Hei Hilde! Så hyggelig å høre at oppskriften frister! Det kommer litt an på om du har annet tilbehør til kalkunen også, men vanligvis vil en porsjon være nok til fire-fem personer. Lykke til, og god jul til deg! 🙂