Kremet rosenkålsalat med bacon

Enkelt
15 min.
Denne kremede rosenkålsalaten med bacon og chili er et spennende tilbehør til ribbe, så vel som kalkun og lutefisk. Salaten er enkel å lage, knasende god og full av smak.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok opp en kjele med vann på høy varme og ha i rosenkålen når vannet fosskoker. La den koke i 5 minutter. Sil av vannet.

  2. Varm opp en stekepanne med Flytende Melange på middels høy varme og fres baconet til det er sprøtt, cirka 5 minutter.

  3. Del opp chili i tynne skiver.

  4. Ha rosenkålen og chilien over i stekepannen og fres i 3 minutter sammen med baconet.

  5. Ha alt over i en bolle og avkjøl.

  6. Tilsett Mills Majones og pepper, rør alt godt sammen og server.

Antall porsjoner:

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Kremet rødkålsalat med klementiner og valnøtter

Enkelt
20 min.

Syrlig eplesalat med sylteagurk

Enkelt
20 min.

Brokkolisalat med eple og bacon

Enkelt
20 min.