Panert laks med grillet pak choy


25 min.

Visste du at majones fungerer perfekt som underlag for panering? Majonesen sørger for at paneringen holder seg bedre på fisken, noe som er praktisk når du vil grille panert fisk. I tillegg sørger den for at fisken holder seg supersaftig under steking. Vi har servert den sammen med den asiatiske kålen pak choy, som har en søt og mild smak, og egner seg ypperlig for grillen. Får du ikke tak i pak choy kan du erstatte den med hjertesalat.

Ingredienser

  • RIS:
  • 2 dl ris
  • LAKS:
  • 4 stk laksefileter
  • 4 ss Mills Ekte Majones
  • 1 ss wasabipaste
  • 1 dl sesamfrø
  • PAK CHOY:
  • 4 stk pak choy - kan erstattes med hjertesalat
  • 2 ss Flytende Melange
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • DRESSING:
  • 1 pose Mills Ekte Majones
  • 4 ss soyasaus
  • 0.5 stk lime

Slik gjør du

  • Kok ris etter anvisning på pakken.

  • Laks:

  • Bland sammen Mills majones og wasabi i en liten skål og ha sesamfrø i en vidbunnet skål.

  • Pensle laksefiletene med majonesblandingen og vend de deretter i sesamfrø til alle sidene er dekket.

  • Grill laksefiletene i 3 minutter på hver side.

  • Pak choy:

  • Del pak choy-en i to. Pensle snittsiden med litt Flytende Melange og dryss over litt salt og pepper.

  • Grill salaten på snittsiden i ca. 2 minutter.

  • Dressing:

  • Lag dressing ved å blande sammen Mills majones, soyasaus og saften fra lime i en skål.

  • Server laksen sammen med grillet pak choy, dressing og kokt ris.