Peanøttfudge


80 min.

Fantastisk god fudge, med en uslåelig kombinasjon av søtt og salt. Himmelsk myke og en klar dessertfavoritt både til fest eller som helgekos.

Ingredienser

  • 150 g Melange
  • 0.5 dl kremfløte
  • 1 glass Mills Peanut Butter
  • 350 g melis
  • 50 g lønnesirup
  • hakkede salte peanøtter

Slik gjør du

  • Sett frem porsjonsformer i papir eller kle en firkantet form (ca. 20×20 cm) med bakepapir. Varm opp margarin, fløte og peanøttsmør i en liten kjele under omrøring. Blandingen skal smelte helt og er ferdig når det begynner å boble lett.

    Hell blandingen over i en bolle sammen med lønnesirupen og rør raskt inn melisen. Hell over i formen, eller i små porsjonsformer.

    Strø de hakkede, salte peanøttene på toppen og la stå i kjøleskapet i minst en time. Kutt i biter eller server i porsjonsformene. Fudgen oppbevares kjølig.