Rugbrød med kaviar, egg og pepperrotkrem


5 min.

Kokt egg med Mills kaviar er en klassiker, enten det er til frokost, lunsj eller kveldsmat. Prøv egg og kaviar med en frisk pepperrotkrem neste gang, kanskje får du en ny favoritt på brødskiva?

Ingredienser

  • 2 ss Mills Ekte Majones
  • 2 ss crème fraîche
  • 1 ts revet pepperrot
  • 2 ss finhakket dill
  • 1 ts sitronsaft
  • TIL SERVERING:
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 stk egg, hardkokte
  • 4 ss Mills Original kaviar
  • Nykvernet pepper

Slik gjør du

  • Kok først eggene i 8 minutter, slik at de blir hardkokte.

    Så lager du pepperrotkremen: Rør sammen Mills majones, crème fraîche, pepperrot, dill og sitronsaft.

    Skrell eggene og del dem i skiver.

    Smør skiver av rugbrød med Mills kaviar, legg på hardkokte egg i skiver og topp med pepperrotkrem og et dryss nykvernet pepper.