Rekecocktail med mango, chili og koriander
Enkel
30 min
Rekecocktail har vært en populær forrett i Norge helt siden Ingrid Espelid Hovig laget den engelske klassikeren på fjernsynskjøkkenet på slutten av 1960-tallet. Her får du en moderne og friskere vri på rekecocktailen med mango, chili og koriander.
Ingredienser
4 porsjon
Thousand island-dressing
165 gram Mills Ekte Majones
0.5 dl rømme
2 ss sitronsaft
1 ts salt
1 ts pepper
2 dl søt chilisaus
6 skiver sylteagurk
0.5 ts salt
0.25 ts pepper
Fyll
400 gram reker uten skall
1 stk mango
1 stk rød chili
65 gram ruccula
Frisk koriander
Produkter i oppskriften
Mills Ekte Majones
Mills Ekte Majones er den originale majonesen, og smaken som nordmenn har foretrukket siden 1951.
Les mer
Slik gjør du
1
Ha alle ingrediensene til Thousand Island-dressingen i en blender eller en stavmikser, og kjør til du får en kremet dressing uten klumper.
2
Rens rekene.
3
Del mango i biter og chili i skiver.
4
Legg reker, mango, chili og ruccula lagvis i et glass.
5
Fordel dressingen over rekecocktailen og topp med litt frisk koriander.
Kommentarer