Tacosalat

Enkelt
30 min.
En stor bolle med tacosalat gjør det enda enklere å servere taco til mange og er en ypperlig måte å variere fredagstacoen på. Sammen med en kremet salsadressing er dette en frisk og god salat der restene egner seg svært godt i matpakken.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

Salsadressing:

  1. Ha Mills Majones, salsa, spisskummen, salt og pepper i en bolle og rør godt sammen.

  2. Riv skallet av limen med et fint rivjern og press ut saften. Bland limeskall og -saft inn i salsadressingen.

  3. Rør godt, eller bruk en stavmikser eller blender, og bland til du har en jevn og fin dressing.

Tacosalat:

  1. Varm opp en stekepanne med Mills soyaolje på middels varme og stek kjøttdeigen til den er gyllen og gjennomstekt, cirka 5 minutter. La kjøttdeigen avkjøle mens du forbereder resten av salaten.

  2. Del mango, avokado og rødløk i tynne skiver, og cherrytomatene i fire deler.

  3. Sil av vannet på maisen.

  4. Ha salatblandingen i en bolle og bland inn kjøttdeig, mango, avokado, rødløk, cherrytomater og mais.

  5. Topp tacosalaten med salsadressing og litt finhakket koriander.

  6. Server tacosalaten gjerne sammen med litt nachochips.

Antall porsjoner:

  • SALSADRESSING:
  • 100 gram Mills Ekte Majones
  • 200 gram salsa
  • 1 ts spisskummen
  • 0.5 ts salt
  • 0.5 ts pepper
  • 1 stk lime
  • TACOSALAT:
  • 2 ss Mills Soyaolje
  • 400 gram kjøttdeig
  • 1 stk mango
  • 1 stk avokado
  • 1 stk rødløk
  • 200 gram cherrytomater
  • 150 gram mais
  • 150 gram salatblanding
  • 20 gram frisk koriander

Kommentarer

Lignende oppskrifter

Nachochips med meksikansk maisdipp

Enkelt
30 min.

Hamburger med worcesterdressing

Enkelt
30 min.

Vegetarburger med rødbetdressing

Enkelt
30 min.