Vegansk brokkolisalat

Enkelt
20 min.
En god brokkolisalat har en perfekt balanse av søtt, salt og syrlig. I denne veganske varianten har vi tilsatt eple, nøtter og Mills Plantemajones for å oppnå nettopp det. Brokkolisalat kan spises like som et lite måltid i seg selv, men passer også perfekt som tilbehør.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Rens brokkolien og del den i små buketter.

  2. Del opp epler i små biter på ca. 1 x 1 centimeter.

  3. Finhakk rødløken, og grovhakk tranebærene og valnøttene.

  4. Skyll av vannet på kikertene og tørk de godt.

  5. Bland sammen Mills Plantemajones, sukker, sitronsaft og eddik, og smak til med salt.

  6. Bland brokkoli, rødløk, eplebiter, tranebær, valnøtter og kikerter i plantemajonesblandingen, og vend alt godt sammen. Smak eventuelt til med mer sitron og salt.

  7. Oppbevar den veganske brokkolisalaten i kjøleskap helt til servering.

Antall porsjoner:

  • 1 stk brokkoli
  • 2 stk grønne epler
  • 1 stk rødløk
  • 1 dl tørkede tranebær
  • 1 dl valnøtter
  • 400 gram hermetiske kikerter
  • 100 gram Mills Plantemajones
  • 1 ss sukker
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 0.25 ts salt

Produkter i oppskriften

Mills Plantemajones

Mills Plantemajones

Kommentarer

Lignende oppskrifter