Vegansk «tunfisksalat» med kikerter

Enkelt
15 min.
Denne veganske varianten av tunfisksalat inneholder ikke fisk, men har den samme gode kombinasjonen av salt, syre og krydder. Salaten smaker nydelig på et stykke ristet brød, og er perfekt på et koldtbord.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Hell av vannet på kikertene, og skyll og tørk de godt.

  2. Bruk en foodprosessor til å finhakke og blande kikertene, urtene, løken og kapers til en grov masse.

  3. Tips! Om du ikke har foodprosessor kan du mose kikertene med en gaffel eller potetmoser. Og finhakke urtene, rødløken og kapers.

  4. Bland sammen Mills Plantemajones med sennep og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.

  5. Vend inn de finhakkede urtene, kapers, rødløk og de moste kikertene i majonesblandingen.

  6. Oppbevar salaten i kjøleskapet fram til servering.

Antall porsjoner:

  • 800 gram hermetiske kikerter
  • 2 ss finhakket dill
  • 2 ss finhakket gressløk
  • 1 stk rødløk
  • 100 gram Mills Plantemajones
  • 2 ss dijonsennep
  • 0.5 stk sitron, saften
  • 0.25 ts salt
  • 0.5 ts pepper

Produkter i oppskriften

Mills Plantemajones

Mills Plantemajones

Kommentarer

Lignende oppskrifter