
Tagliata med ruccola og parmesan
Slik gjør du
-
Tørk biffene godt med tørkepapir og krydre med salt og pepper på begge sidene.
-
Grill eller stek kjøttet på sterk varme, 3-4 minutter på hver side. Det skal være godt brunet på utsiden og rødt inni.
-
Del sitronen i to og grill eller stek med snittflaten ned sammen med kjøttet. Varmen gir sitronene mer smak.
-
La kjøttet hvile noen minutter på en fjøl.
-
Dressing: Smelt Olivero i en stekepanne på middels sterk varme. Tilsett hvitløkskiver og ferske urter. La alt surre i pannen i 1 minutt under omrøring. Trekk pannen bort fra varmen. Press ut saften fra den grillede sitronen og bland sammen med resten.
-
Legg ruccola ut på et fat sammen med cherrytomater delt i to.
-
Skjær kjøttet i 0,5-1 cm tykke skiver og legg på salaten. Kjøttsaften kan du helle over salaten sammen med den varme dressingen. Topp med høvlet parmesanost.
Antall porsjoner:
- 300 gram entrecôte eller ytrefilet av storfe
- 0.5 ts grovt flaksalt
- 0.5 ts pepper
- 1 stk sitron
- 2 ss Olivero Original
- 2 fedd hvitløk, i tynne skiver
- 1 ss fersk timian
- 1 ss fersk rosmarin
- 65 gram ruccola (1 pose)
- 125 gram cherrytomater, delt i to
- 75 gram parmesanost, høvlet
Produkter i oppskriften

Kjempegod salat, super oppskrift!
Hei Gerti, så hyggelig å høre at den falt i smak! Riktig god sommer til deg 🙂