Bokhvetepannekaker


20 min.

Disse pannekakene er superenkle og, ikke minst, utrolig gode. De er også glutenfrie og veldig allergivennlige. Perfekt når du har lyst på noe sunt og godt, men har knapt med tid.

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 1 dl havremelk eller annen plantebasert melk
  • 0.5 dl bokhvetemel
  • 2 ss Plantego' Peanøttsmør
  • 1 klype havsalt

Slik gjør du

  • Mos bananene godt i en bolle og bland inn de andre ingrediensene til en tykk røre. Bruk gjerne en food processor om du har en tilgjengelig.

  • Varm en stekepanne og stek små lapper eller større pannekaker i margarin.

  • Tips: server med det du liker best! Vi anbefaler friske bær, peanøttsmør og en klatt plantebasert yoghurt. Men annen frukt, syltetøy eller en liten salat er også kjempegodt.