Bananmuffins med müsli


40 min.

Müsli kan spises på andre måter enn med melk. I disse bananmuffinsene har vi puttet müsli i røra - resultatet er sunne og mettende muffins som passer ypperlig til frokost, mellommåltid eller som en liten overraskelse i matboksen. Oppskriften gir cirka 12 bananmuffins.

Ingredienser

  • 100 g Soft Flora Steke og Bake
  • 1 dl lønnesirup (kan erstattes med honning)
  • 2 stk egg
  • 3 stk moste bananer
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 0.5 ts salt
  • 1 ts kanel
  • 4 dl finmalt sammalt hvetemel
  • 1 dl valgfri müsli

Slik gjør du

  • Varm opp ovnen til 175 grader.

    Bland sammen smeltet Soft Flora, lønnesirup, egg, moste bananer og yoghurt i en bolle.

    Tilsett bakepulver, vaniljesukker, salt, kanel, mel og müsli, og rør til du har en jevn og tykk røre.

    Fordel røren i 12 muffinsformer.

    Stek i 25 minutter og avkjøl på en rist.