Havrelapper

Enkelt
45 min.
Disse havrelappene er både smakfulle, saftige og metter godt. De egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker nydelig med søt topping som rørte bær eller salt pålegg. Oppskriften gir cirka 16 havrelapper.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha havremel, vaniljesukker, bakepulver og salt i en bolle. Du kan lage havremel selv ved å kjøre havre fint i en blender eller foodprosessor.

  2. Rør sammen melk og egg i en annen bolle, og tilsett det i bollen med melblandingen.

  3. Visp godt til du har en klumpfri røre. La røren svelle på kjøkkenbenken i 30 minutter.

  4. Varm opp en stekepanne med Soft Flora Steke og Bake på middels høy varme, og ha litt av røren i pannen til du har 4 små lapper.

  5. Etter ca. 45 sekunder snur du lappene og steker de på den andre siden, til begge sider er gylne.

  6. Fortsett på samme måte med resten av røren.

  7. La lappene avkjøle på en rist og server de med din favorittopping!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora Steke og Bake

Soft Flora Steke og Bake

Kommentarer

  • User
    Jannicke Hassel

    Må være noe feil med denne oppskriften? Knusktørr! Tok opp i både flere egg mere melk og smeltet smør for at den skulle bli mulig å røre sammen…

  • User
    Hilde

    Fryktelig tørre

Lignende oppskrifter

Saftige, luftige speltlapper

Enkelt
25 min.

Rislapper av risgrøt

Enkelt
15 min.

Lapper av sunn smoothie

Enkelt
30 min.