Havrelapper

Enkelt
45 min.
Disse havrelappene er både smakfulle, saftige og metter godt. De egner seg godt til både frokost, lunsj og kvelds, og smaker nydelig med søt topping som rørte bær eller salt pålegg. Oppskriften gir cirka 16 havrelapper.
Vurder oppskriften

Slik gjør du

  1. Ha havremel, vaniljesukker, bakepulver og salt i en bolle. Du kan lage havremel selv ved å kjøre havre fint i en blender eller foodprosessor.

  2. Rør sammen melk og egg i en annen bolle, og tilsett det i bollen med melblandingen.

  3. Visp godt til du har en klumpfri røre. La røren svelle på kjøkkenbenken i 30 minutter.

  4. Varm opp en stekepanne med Soft Flora Steke og Bake på middels høy varme, og ha litt av røren i pannen til du har 4 små lapper.

  5. Etter ca. 45 sekunder snur du lappene og steker de på den andre siden, til begge sider er gylne.

  6. Fortsett på samme måte med resten av røren.

  7. La lappene avkjøle på en rist og server de med din favorittopping!

Antall porsjoner:

Produkter i oppskriften

Soft Flora original

Soft Flora Original

Kommentarer

  • Bruker
    Line

    Må være feil i oppskriften. Blir en kjempe tjukk røre som man ikke kan lage lapper av.

    • Mills
      Anne Cathrine,

      Hei Line! Røren til disse lappene skal være ganske tykk. Vi testet oppskriften igjen nå og fikk riktig konsistens. Om du likevel synes den er altfor tykk kan du spe på med litt mer melk. At røren blir for tykk kan for eksempel skje hvis eggene er små. Håper dette var til hjelp!

Se flere kommentarer Se flere kommentarer

Lignende oppskrifter